Subscribe

Ndryshe nga vitet e tjera, ketë vit në Pogradec ka hapësira të shumta me plazhe publike.

 

Turistët vendas dhe të huaj që kanë zgjedhur të pushojnë në qytetin liqenor, thonë se janë të kënaqur me shtimin e hapësirave.

 

Por për pushuesit siguria në plazhet si publike ashtu dhe ato private mbetet shqetësim.

 

Pushuesit thonë se rojet e sigurisë duhet të jenë më të shumtë. Fatmirësisht deri më tani në Pogradec nuk ka pasur raste të personave që kanë rrezikuar të mbyten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *