Dy policë janë sulmuar teksa kryenin kontrolle në një lokal më muzike në Fushë Kosovë, në rrugën “Hysen Xhakolli”.

 

Ata u penguan dhe u sulmuan fizikisht nga tre të dyshuar kosovarë.

 

Pasi identifikimit, autorët kanë përfunduar në prangat e policisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *