Një ngjarje e rrallë është regjistruar në studion e transmetimit Live të NBC, ku moderatores Courtney Kube i është future djali në studio dhe është përpjekur ta përqafojë.

 

Edhe pse në një moment gazetarja nuk mundi ta mbajë të qeshur kur I biri hyri në studio, ajo ka arritur që ta menaxhojë më së miri situatën dhe të mos e ndërpresë transmetimin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *