Një i ri shqiptar ka ndërruar jetë në Itali si pasojë e një aksidenti të rëndë.

Shqiptari, Florenc Kasa humbi kontrollin e makinës dhe më pas gjeti vdekjen e menjëhershme pas përplasjes, pak para kryqëzimit për Castelbellino.

I riu po kthehej për në shtëpi, kur u përplas me barrierat mbrojtëse.

Pavarësisht përpjekjeve të mjekëve për të shpëtuar të riun, Kasa nuk arriti të mbijetonte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *