Ish-presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani e quan “propagandë Rilindëse” njoftimin se në Shqipëri do të vijnë emigrantë nga Lindja e Mesme për të punuar në ndërtim, ndërsa ka treguar arsyet pse e konsideron një platformë të mafias ndërkombëtare dhe antishqiptare.

 

Sipas tij, asnjë emigrant i vetëm nuk synon të ndërtojë jetën në Shqipëri, pasi objektivi i tyre janë vendet e BE-së.

 

“Propaganda rilindse se Shqipëria do të ketë forcë pune nga instalimi në Shqipëri të dhjetramijëra emigrantëve sirianë, afganë, irakenë e plot kombësi të tjera nga lindja, është një mashtrim i madh dhe një platformë e mafias ndërkombëtare dhe antishqiptare.Pse është platformë e mafias ndërkombëtare? Asnjë emigrant i vetëm nga valët e mijëra të tillë nuk synon Shqipërinë e as të ndërtojë jetën e vet në vendin tonë. Qëllimi i tyre dhe destinacioni i tyre i vetëm janë vendet e Bashkimit Evropian, Gjermania, Franca, Austria, Italia, Holanda, Vendet Nordike dhe Britania e Madhe. Asnjëri prej tyre nuk ka marrë rrugën e mundimëshme të azilit të punojë në projektet fantazmë të rilindsit shqiptar.”

 

Projekti i “mafias ndërkombëtare dhe asaj shqiptare”, shkruan Nishani, është grumbullimi i emigrantëve në territorin shqiptar dhe më pas trafikimi i tyre drejt vendeve evropiane.

 

“E vetmja arsye që synohet është grumbullimi i tyre në territorin shqiptar është projekti i mafias ndërkombëtare dhe asaj shqiptare për ti trafikuar ata grupe-grupe e ditë pas dite drejt vendeve evropiane përmes Adriatikut. Bashkë me ta edhe qindra terroristë të ISIS bashkë me pakot e kokainës. Skafet që gjënden aksidentalisht brigjeve të detit janë veçse treguesi i një infrastrukture që po pregatitet.”

 

Ish-presidenti e quan “antishqiptare” këtë platformë, me argumentin se është ndërtuar dhe po ecën paralelisht me projektet për shpopullimin masiv të Shqipërisë dhe copëtimin e Kosovës.

 

“Nuk është aspak koincidencë që kjo platformë është ndërtuar dhe po ecën paralelisht me projektet e copëtimit të Kosovës dhe shpopullimit masiv të Shqipërisë. Platforma shqiptarofove dhe antiperëndim synon asgjesimin e plotë të piketës më solide pro-perëndimore të Ballkanit, Kombin Shqiptar! Duke coptuar Kosovën, e kthen rajonin në situatën politike dhe sigurisë të viteve të luftës në ish-Jugosllavi, kthen në pikën “zero” të gjitha kontributet dhe investimet politike të perëndimit në Ballkan përgjatë dy dekadave të fundit. Më pas, projekti zgjaton metaztazat e tij në shpopullimin masiv prej shqiptarëve dhe Bosnjezimin e Shqipërisë me serbet e Kosovës e të tjerë, duke ndryshuar tërësisht fizionominë e shtetit tonë të formuar edhe ashtu i cunguar që prej 1912. Asgjesimi i Kosovës dhe Bosnjezimi i Shqipërisë janë hapat politikë që konkurojnë paralelisht me fushatën agresive të armatimit të Serbisë me arsenalet ruse të armëve.”

 

Nishani shtoi se duke asgjesuar shqiptarët, rajoni do të rikthehet në dominimin e aleancës anti Perëndim. Ai nuk hezitoi të akuzojë edhe kryeministrin Edi Rama, për të cilin tha se është i marrë peng.

 

“Duke asgjesuar apo bërë inekzistente piketën më perëndimore në Ballkan, Kombin Shqiptar, ky rajon rikthehet në dominimin e aleancës lindore anti-perëndim dhe kostoja e parë fatale për tu paguar, prej shqiptarëve. Fiks, siç ka ndodhur prej shekujsh, por tashmë me asgjesim total !Ndaj dhe sekti i rilindsave vijon të mbajë me dhunë e çdo mjet fashist pushtetin në Shqipëri. Ndaj sekti rilinds nuk u solidarizua me Greqinë dhe Bashkimin Evropian për ti mbajtur turmat e dhunëshme të emigrantëve larg territorit dhe kufirit tonë, si një territor dhe kufi realisht mes kufirit evropian. Sepse kryerilindsi është i marrë peng dhe shërben perfekt si një buratin i shqiptarofobëve. Një buratin i marrë peng prej aferave të tmerrshme korruptive. Ndaj thirrja sot është më e fortë se kurrë më parë ndaj shqiptarëve.”

One thought on ““Platformë e mafies ndërkombëtare”/ Nishani: Synohet asgjesimi i kombit shqiptar

  1. Agjenda e Nërkombëtarëve duhet të demaskohet në vështrimin publik dhe kushdo që i mban ison të demaskohet njëlloj, dhe të ndahet shapi nga sheqeri. U bën 30 vjet që ia kemi parë hairin. Nkuk kanë bërë asgjë më shumë sesa kanë përmbushur profecitë e Enver Hoxhës në librin e tij “Imperializmi dhe Revolucioni.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *