Subscribe

Në konferencën për shtyp, ish-kyeministri Sali Berisha u pyet edhe platformën e propozuar nga Enkelejd Alibeaj për bashkimin e demokratëve dhe zgjidhjen e krizës në PD.

 

Ndërsa e quajti Alibeajn bashkëpunëtor të ngushtë të Edi Ramës, Berisha u shpreh se ai nuk ka asnjë tagër, dhe se përveç Komisionit të Rithemelimit, askush nuk mund të firmos në emër të PD-së.

 

“Alibeaj nuk ka asnjë tagër të firmosë një dokument përveçse për kohën që njihej si kryetar grupi parlamentar. Basha dha dorëheqjen. Kryetari i PD aktual është vetëm një, Komisioni i Rithemelimit. Akusht tjetër nuk mund të firmos në emër të PD. Në këtë koncept, për këtë arsye u detyrova që ti them Alibeajt se për ne ti për ne nuk je më kryetar i grupit parlamentar, ke paditur PD. I vlerësoj shumë qëllimet dhe shqetësimet e deputëve të PD për zhvillimet nga baza në qendër, por ka një parim themel: grupi parlamentar është i Partisë Demokratik, dhe jo PD e grupit parlamentar.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *