Dita e parë e vitit të ri akademik ka filluar me tensione në Fakultetin e Shkencave të Natyrës.

Mësohet se studentët e pavaksinuar nuk lejohen të hyjnë në Fakultetin e Shkencave të Natyrës. Kjo ka sjellë përplasje mes tyre dhe punonjësve të sigurisë, të cilët kanë thërritur në ndihmë dhe efektivët e policisë.

Kujtojmë se studentët janë detyruar që të vaksionohen për tu future në auditor, ose në të kundërt duhet të tregojnë testin PCR, që vërteton se nuk janë të infektuar me Covid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *