Pesë shqiptarë u përfshinë në sherr në një burg grek. Ata vuajnë dënimin në burgun Domokou, ndërsa ende nuk dihet se çfarë e nisi përleshjen mes tyre.

 

Ata përdorën shkop druri e sende metalike, duke lënduar rëndë njërin prej tyre.

 

I plagosuri është një 30-vjeçar, që ndodhej në paraburgim i dënuar për vrasje të mbetur në tentativë.

 

Ai pësoi një frakturë të rëndë në fytyrë dhe u dërgua në spital.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *