Këtë të mërkurë vendi ynë pritete të ndikohet nga moti i qendrueshëm me diell e vranësëira të pakëta kalimtare këto kryesisht përgjatë relieveve të larta malore në lindje të territorit

 

. Era do të fryjë me drejtim nga veriperëndimi me shpejtësi 5-15m/s, e hera-herës e vrullshme në bregdet deri 18m/sek, shoqëruar me valëzim në dete të forcës 3-4 ballë.

 

Temperaturat pritet të regjistrohen nga 16 gradë në vlerat e mëngjesit deri në 34 gradë Celcius në ato të mesditës.

 

Qytetet  Vlerat sot  Vlerat neser Qytetet  Vlerat nesër
Shkodër 21 33 diell 18 33 diell Prishtinë 12 24 re diell
Kukës 19 29 diell re 15 28 diell re Shkup 18 30 diell pak re
Lezhë 21 33 diell 16 32 diell Beograd 17 27 diell re
Dibër 16 30 diell re 13 29 diell re Podgoricë 18 32 diell
Durrës 21 33 diell 18 32 diell Athinë 25 30 diell
Tiranë 21 34 diell 19 33 diell Ankara 17 30 diell
Elbasan 20 34 diell 18 33 diell Budapest 15 26 diell re
Berat 19 33 diell 14 32 diell Romë 19 34 diell
Vlorë 22 33 diell 19 32 diell Vjenë 14 26 diell re
Fier 22 33 diell 20 33 diell Paris 16 29 diell
Korçë 17 33 diell re 13 29 diell re Berlin 14 22 diell shi
Gjirokastër 19 34 diell re 14 33 diell Madrid 18 37 diell
Sarandë 21 31 diell 17 30 diell Londër 15 26 diell
              Stokholm 11 27 diell
              Moskë 13 23 diell

Moti për 21 dhe 22 Korrik 2021

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.