Flori ndau me Elsën idenë e tij për të hartuar një plan pune. Kryefermeri theksoi se çdokush do të ketë të qarta detyrimet e tij dhe në këtë formë punët ndahen në formë të barabartë.

Elsa u dakordësua, ndërsa Mariana u shfaq pesimiste mbi zbatimin e këtij plani.

Pjesë nga biseda:

Flori: Kam në plan të bëj një plan pune, me ditë të përcaktuara, me detyra të ndara. Do e prezantoj pasdite dhe e dini kur e keni punën dhe çfarë do bëni

Elsa: Bravo! Më pëlqen!

Mariana: Në rregull, por s’ka për t’u realizuar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Po ashtu ai theksoi se duhet një rregull i ri, që çdokush të kujdeset për pjesën e larjes së enëve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *