Një 60-vjeçar u plagos me thikë në Durrës.

 

Ai shkoi në spital me plagë dhe po trajtohet nga mjekët.

 

Nga policia nuk ka akoma asnjë informacion sesi ka ndodhur ngjarja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *