Duke filluar nga e premtja deri të shtunën, për 48 orë pika kufitare e Kapshticës do të jetë e bllokuar. Gjatë këtij harku kohor, dogana greke nuk do të kryejë veprime dhe nuk do të lejohet kalimi i automjeteve. Edhe ketë herë, shkak është greva ne vendin fqinj. Pala greke bën me dije se ndërprerja dyditore do të fillojë të premten në 07:00, deri ditën e diele në po të njëjtën orë. Sipas njoftimit, përjashtim do të bëhet vetëm për këmbësorët, si edhe për ndonjë rast emergjent.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.