Prej rreth 1 ore, në Libonik, bashkia Maliq, është pezulluar votimi me urdhër nga KQZ.

Sipas burimeve për Vizion Plus, bëhet me dije që ka pasur debate midis komisionerëve të Partisë Socialiste dhe të Partisë Demokratike.

Mësohet se këta të fundit pretendojnë se administrata e bashkisë është jashtë për presion dhe se kanë marrë vulat dhe janë larguar.

Bëhet fjalë për qendrën e votimit 3822,3813.

Pritet vendim i KQZ-së në lidhje me këtë rast./Vizion Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *