Gjykata Administrative ka vendosur pezullimin e gjobës qe kryebashkiaku i Tiranes Erion Veliaj, i vuri Partisë Demokratike. Ne vendimin e se hënës, Gjykata urdhëron ndalimin e çdo veprimi nga ana e bashkisë, deri ne shqyrtimin përfundimtar te çështjes. Behet fjale per 16 milionë leke te reja, te cilat sipas bashkisë, përfshijnë dëmtimet e pemëve, te fasadave te ndërtesave si dhe te urinimit ne vendet publike. Gjoba u vendos pas protestës se tete dhjetorit, ndërkohe qe demokratet e konsideruan atë politike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *