Subscribe

Punonjësit e kompanisë AlbControl janë revoltuar për uljen e pagës për shkak të pandemisë.

 

Ata janë futur në grevë urie dhe për këtë arsye të gjitha fluturimet përmes aeroportit të Rinasit janë anuluar.

 

Njoftimin e dha Organizata Ndërkombëtare e Aviacionit Civil.

 

Punonjësit kërkojnë respektimin e Kodit të Punës, kushte që zbatoheshin edhe para pandemisë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *