Për shkak të koronavirusit, as autoshkollat nuk do të zhvillojnë dot orë mësimore për marrjen e lejes së drejtimit.

 

Deri në datën 23 mars janë ndërprerë klasat në autoshkolla, praktikat në rrugë dhe trajnimet pranë Kryqit të Kuq.

 

Ndërsa deri në 17 mars do të pezullohen edhe testimet e teorisë dhe të praktikës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *