Ministrja e Arsimit Besa Shahini ka përgënjeshtruar një lajm për pezullimin e mësimit deri më 9 dhjetor për shkak të situatës së krijuar nga tërmetet.

 

Shahini në reagimin e saj në profilin e Facebook, shkruan se njoftimi zyrtar për rifillimin e mësimit do e bëjë pasi të mbyllen analizat e vlerësimeve të infrastrukturave shkollore.

 

Gjithashtu ministrja kërkon që të mos merren në konsideratë lajmet e rreme.

 

“Nxënës, prindër dhe mësues të dashur! Njoftimin zyrtar për rifillimin e mësimit do ta bëj pasi të mbyllim të gjithë analizat e vlerësimeve të infrastrukturave shkollore. Ndaj, MOS MERRNI në konsideratë LAJMET “FAKE” si kjo këtu! Njoftimet e mia i publikoj tek kjo faqe dhe ato pastaj përcillen edhe në kanalet e ndryshme mediatike”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *