Ervis Hasa dhe Redi Mato janë 2 efektivët të cilët në datën 21 të këtij kanë pasur një konflikt ku edhe ju është njoftuar që në atë datë pezullilmi nga detyra dhe nisja e procedimit penal për shkelje të rëndë disiplinore.

 

 

Burime bëjnë me dije se mes 2 efektivëve ka pasur konflikte edhe më herët dhe në mes të këtij konflikti dyshohet se ka qenë edhe një vajzë.

 

 

Sipas burimeve konfliktet kanë qenë të vazhdueshme edhe brenda dhe jashtë orarit të punës. Ditën që ndodhi ngjarja 2 efektivët kanë qenë në një festë kolektive.

 

 

Të njëjtat burime bëjnë me dije se Ervis Hasa dhe Redi Mata kanë rreth 2-3 vite që janë punonjës të policisë në Elbasan por dyshohet se njiheshim me njëri-tjetrin më herët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *