Në vënd të kapucit pak sportiv që lamë pas sezonin që kaloi,këtë vit pasarelat diktojne kapelet stil i viteve 70, pak klasike. Keto dhe disa të tjera të cilat nuk mendonit se do ti ri -blenit!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.