Akulli që ndodhet te pijet që na serviren nëpër kafe të ndryshme shpesh janë dhe dëshira e shumë personave që ti përtypin.

 

Ky veprim nuk është i dëmshëm vetëm për dhëmbët, por ka efekte negative edhe në shëndet, pasi ju ekspozoheni kundrejt diçkaje që është përtej temperaturës së trupit.

 

Ky është një ves për të cilin ju duhet të kërkoni ndihmën e një specialisti të fushës, sepse mund të jeni i prekur nga sindroma ‘Pagophagia’.

 

Nëse kapet në fazë të hershme një ves i tillë, mund të rregullohet, nëse jo mund të ketë dëme të rënda në shëndet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *