Subscribe

Protesta e studenteve nis te pershkallezohet në ditën e 14 të saj.

 

Pasi qëndruan për disa orë para kryeministrisë, të rinjte kanë ndërmarrë hapin e radhës.

 

Ata kanë vendosur të bllokojnë tre akse kryesore në Tiranë.

 

Grupi I parë I studenteve dhe më I shumë në numër ka qëndruar para kryeministrisë.

 

Grupi tjeter ka lëvizur tek Banka e Shqipërisë aty ku makinat vijnë nga “Rruga e Kavajës” dhe shpërndahen në qëndër të Tiranës.

 

Ndërsa grupi i trete ka shkuar në këmbë drejty Zogut të Zi për të bllokuar qarkullimin edhe në këtë aks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *