Gjykata e Elbasanit ka vendosur masën e sigurisë arrest me burg për Elvis Koçin (Çaushllari), Feliks Filajn dhe Ersi Çekanin.

 

Vendimin e mori gjykatësi Tomorr Kullolli pasi shqyrtoi provat e paraqitura nga Prokuroria e Elbasanit.

 

Ata u përfshinë në një përplasje me armë disa ditë më parë në Elbasan, ku Elvis Çaushllari, i njohur si “Vis Korcari”, mbeti i plagosur. Ai u arrestua kur shkoi për mjekim tek spitali i Traumës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *