Katër të plagosurit në rafinerinë e naftës në Ballsh vijojnë trajtimin mjekësor por fatmirësisht sipas  mjekëve në këtë shërbim gjendja e tyre është e qëndrueshme. Parametarat jetësorë në këto dy ditët e qëndrimit kanë qenë stabël dhe vijojnë normalisht trajtimin. Sipas bluzave të bardha, pacientët kanë djegie në trup, fytyrë dhe kokë dhe shkalla e përhapjes së plagëve është 40%. Po sipas mjekëve gjendjen më të më të rënduar shëndetësore e kanë dy nga naftëtarët në moshë më të madhe dhe në prag pensioni Viktor Proska dhe Aleks Tupe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.