Subscribe

Përmirësohet situata nga përmbytjet në qytetin e Laçit. Punonjësit e Bashkisë kane filluar punën per pastrimin e trotuareve, si dhe te bizneseve e banesave te prekura nga vërshimi i ujit te përroit. Ndërkohe qytetaret e dëmtuar kane filluar te bëjnë bilancin e dëmeve. Ata kërkojnë te filloje sa me pare procesi i dëmshpërblimit. Ndërkohë në fshatin Mali Bardhi rrjedha e ujit ka marre 100 krerë bagëti te imta. Gani Lika thotë se humbja është e konsiderueshme dhe me këtë aktivitet blegtoral siguronte te ardhurat e familjes prej 8 anëtaresh. Reshjet e shiut dhe dalja e përroit nga shtrati sollen përmbytje masive ne zonën e Laçit e Milotit. Përveç bizneseve e banesave janë dëmtuar edhe sipërfaqe te konsiderueshme te tokës bujqësore.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *