Muaji tetor njihet ndryshe si ‘Tetori Rozë’, simbol i një kauze mjaft të rëndësishme për gratë dhe vajzat. Kanceri i gjirit është një sëmundje që prek mjaft prej tyre, ndaj historitë njerëzore nuk mungojnë. Një prej tyre është edhe Ilda Kokonozi, e cila ka rrëfyer në emisionin “7pa5”, historinë e saj dhe përballjen me këtë sëmundje.

 

Me lot në sy duke mos mundur të fshehë emocionet, ajo tregon se shumë herë ndjentë të dorëzohej, por ishte e bija ajo që i dha forcë për t’u përballur me sëmundjen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *