Subscribe

Elbasani nis përgatitjet per ditën e verës. Autoritetet  vendore dhe biznesi kane filluar aktivitetet per  festen pagane te 14 marsit. Këtë vit festimet janë çelur nga panairi i verës. Biznese dhe sipërmarrës nga Elbasani dhe qytete te tjera  kane prezantuar produktet e tyre. Panairi do te qëndroje i hapur deri ne mbyllje te të gjitha aktiviteteve. Drejtues te Dhomës se Tregtisë tregojnë ne ketë event marrin pjese rreth 45 biznese. E ndërsa Elbasani po përgatitet, festimet e ditës se verës, si çdo vit do te kulmojnë te hënën e 14 marsit.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *