Subscribe

Kjo fundjavë shënon mbylljen e procesit të vaksinimit në qytetin e Vlorës për stafin mjekësor. Të dielën nis kryerja e injeksionit për personat që bëjnë pjesë në grupet e riskut. Vlerësimi do të bëhet nga mjekët e familjes, duke filluar nga moshat mbi 80 vjeç.

 

Ndërkohë kur numri i të infektuarve është në rritje kreu rajonal i Operatorit të sherbimit të kujdesit shëndetësor, konfirmon se janë marrë 10 mijë teste të shpejta, për t’u përgjigjur kërkesave të qytetarëve.

 

Krahas Vlorës e Korçës, procesi i vaksinimit për të moshuarit dhe bluzat e bardha vijon në qendrat e dedikuara edhe në Tiranë, Shkodër, Elbasan, Berat e Kukës. Ndërkohë, të hënën do të mbërrijë edhe dërgesa e radhës nga kompania Pfizer, sikuse njoftoi një ditë më parë, ministrja e shëndetësisë Ogerta Manastirliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *