Përfundon samiti i zgjeruar mes presidentit të SHBA-së, Joe Biden dhe atij rus, Vladimir Putin.

 

Bisedimet midis dy presidentëve zgjatën rreth katër orë dhe u zhvilluan në dy seksione.

 

Një zyrtar i Shtëpisë së Bardhë thotë se takimet që ishin planifikuar zyrtarisht për samitin tani kanë përfunduar, por nuk është ende e qartë se për çfarë është biseduar dhe nëse është arritur ndonjë marrëveshje.

 

Biden dhe Putin pritet të dalin së shpejti në një konferencë për media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *