Subscribe

Përfundon projekti i rikonstruksionit te kopshteve ne Tirane. Me mbylljen e punimeve ne institucionin nr 19, tashme te gjithë kopshtet e kryeqytet janë te rinovuar. Erion Veliaj vlerësoi mbështetjen e donatoreve dhe prindërve. Ne 23 kopshtet e Tiranës është punuar për te krijuar hapësira te reja, janë rinovuar ambientet e gjumit, te mësimit, kuzhina si dhe janë ngritur kënde lojërash ne oborret e këtyre institucioneve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *