Ka përfunduar në Burrel etapa e tretë e turit të 73 çiklistik me itinerar Shkodër – Ulëz – Burrel me gjatësi 98.3 km. nga 14 ekipet pjesmarrëse si Tirana, Partizani, Apollonia, Elbasani, Flamurtari, Vllaznia, Besa, Burreli, Teuta, Skënderbeu dhe ekipet e huaja si Ekipi Kombëtar Çiklistik i Kosovës, Ekipi i Malit të Zi, Velo M Kumanovo dhe Team Giro nga Bosnje Herzegovina.Vendin e parë e zuri Ylber Sefa i ekipit Tirana, vendin e dytë Demir Muliç i Malit të Zi dhe në vendin e tretë, Besmir Banushi i ekipit të Apolonisë. fjalën përshëndetëse të mbylljes së kësaj etape e mbajti president ii FSHÇ, Skënder AnxhakuEtapa e katërt e këtij turi çiklistik do të nisë nesër në orën 9:30 minuta me itinerar, Burrel – Rrëshen – Durrës me gjatësi prej 119 km.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *