Një automjet tip “Benz” ka marrë flakë në Pogradec, në afërsi të stadiumit.

 

Sipas policisë lokale, mjeti ka qenë i parkuar kur është përfshirë nga flakët.

 

Shërbimet zjarrfikëse dhe policia kanë shkuar menjëherë në vendngjarje. Sipas policisë, dyshohet për një ngjarje aksidentale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *