Kreu i SPAK Arben Kraja, drejtuesja e BKH Aida Hajnaj dhe prokurori Vladimir Mara kanë zhvilluar një takim me përfaqësuesit e DEA-s.

 

Si rezultat i takimit mes tyre, ishte bashkëpunimi më efektiv, shkëmbim eksperiencash informacioni me qëllim rritjen e efektivitetit të goditjes së grupeve kriminale që trafikojnë substanca narkotike.

 

SPAK është i vendosur për të garantuar ndëshkim ndaj kujtdo dhe ndaj çdo pasurie me prejardhje nga trafiqet e drogës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *