A keni dëgjuar që shumë njerëz nuk i heqin fare, gjatë gjithë vitit, zbukurimet e festave të Krishtlindjes dhe Vitit të Ri?

 

Për të shmangur rrëmujën e heqjes dhe vënies së pemës por edhe për të mbajtur një lloj atmosfere në shtëpi, e lënë aty…Mirëpo, nuk duhet të veprojmë të gjithë kështu.

 

Jo më kot vënia dhe heqja e pemës ka disa data të sajat. Kur duhet hequr? Sipas teorive të supersticiozëve dekorimet e festave të fundvitit duhet të hiqen në natën e dymbëdhjetë pas Krishtlindjes.

 

Pra, data 5 janar është e duhura për ta rikthyer shtëpinë në gjendjen e mëparshme. Të paktën, nëse gjërat nuk ju shkojnë siç do donit, nuk do fajësoni pemën që nuk e hoqët atëherë kur duhej!/Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *