Këngëtarja e njohur Jonida Maliqi së fundi ka qenë në qendër të vëmendjes për shkak të ribashkimit me aktorin Romeo Veshaj pas një periudhe të gjatë të ndarë.

Pas ribashkimit këngëtarja ka bërë një tatuazh me të cilin i ka habitur të gjithë.

Në tatuazhin e saj shkruhet “Dashuri dhe urrejtje”, por nuk dihet nëse kjo lidhet me historinë e tyre të dashurisë./ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *