Pas disa orësh luftë me flakët, banesat në Dukat kanë dalë nga rreziku i djegies.

 

Lajmin e dha ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi, i cili deklaroi në “Facebook” se në Delisuf vatra e zjarrit është neutralizuar plotësisht.

 

“Neutralizohet plotësisht zjarri në Delisuf, ndërkohe që nderhyrja e trupave mbi fshatin Dukat ka mundësuar reduktimin e zjarrit dhe eleminimin e rrezikut të banesave.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *