Subscribe

Pedagoget kërkuan ne komision rrëzimin e ligjit te arsimit te larte. Mark Marku tha se ky ligj ka krijuar mjaft probleme, ndërkohe qe theksoi se nese vazhdohet me keto ritme universiteti publik do te shkoje drejt shkatërrimit.

 

Sipas pedagogeve mjafton vetem vullneti politik per zgjidhjen e situatës. Ata kembengulen se buxheti per arsimin eshte i pamjaftueshëm.

 

Nderkohe ish ministrja Nikolla pranoi se jane bere edhe gabime, por duke sqaruar se ligji i arsimit te larte nuk eshte shkaktar i kësaj situate.

 

Te ftuar ne seancën degjimore ishin edhe ministri i brendshëm Sander Lleshaj dhe ministrja e arsimit Besa Shahini, te cilet nuk u paraqiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *