Pedagogët nuk mjaftohen me shtimin e buxhetit për kërkim shkencor dhe rritjen e pagave me 15 për qind.

 

Sindikata e tyre u mblodh sot para Korpusit Universitar ku bëri të ditur se pedagogët do të vazhdojnë të jenë në pritje të një përgjigjeje pozitive nga Ministria e Arsimit.

 

Pedagogët u ndalën edhe në vendimin e qeverisë të 23 nëntorit, sipas të cilit universitetet do të mund të shndërrohen në universitete publike të pavarura.

 

Për ta, ky vendim rrezikon dhënien e shkollave të larta me koncesion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *