Partia Demokratike ngre dyshime per afera ne planin e zhvillimit të territorit te bashkive. Duke iu referuar prezantimit te këtij projekti nga kryeministri Rama, PD e akuzon ate si përgjegjësin kryesor per shkatërrimin e Tiranës ne 11 vitet qe drejtoi bashkinë. Ne nje deklarate te posaçme, demokratet akuzojnë kryeministrin se ka zaptuar parkun e Tiranës, zonën muzeale te kryeqytetit, bregdetin e vendit nëpërmjet klientëve te tij ndërtues. Sipas PD-se edhe tenderi per tjetërsimin e stadiumit kombëtar është nje afere korruptive. “Edi Rama nuk mbajti kurrë përgjegjësi për krimet në territor”, thuhet ne deklarate, ku kryeministri akuzohet edhe per korruptim te gjykatësve dhe prokuroreve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *