Kuvendi Kombëtar i Partisë Demokratike do të zhvillohet më 17 korrik. Mbledhja do të zhvillohet në orën 10:30 në ambientet e Pallatit të Kongreseve.

 

Në një mesazh drejtuar anëtarësisë, sekretariati organizativ i PD iu kërkon atyre të jenë prezentë dhe të pajisen me kartë identiteti.

 

“I nderuar anetar i Kuvendit Kombetar te PD, Ju njoftojme se mbledhja e Kuvendit do te zhvillohet diten e shtune, date 17.07.2021, ora 10:30, ne ambientet e Pallatit te Kongreseve ne Tirane. Ju lutemi te jeni prezent dhe me vete te keni karten tuaj te identitetit. Sekretariati Organizativ i Partise”, thuhet në mesazhin drejtuar anëtarësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.