Grupi parlamentar i PD-së do të zhvillojë një mbledhje këtë të mërkurë në selinë blu, një ditë para se kryeministri Edi Rama t’i prezantojë parlamentit programimin qeverisës për katër vitet e ardhshme.

 

Mbledhja është vendosur të mbahet në orën 19:00, dhe do të ketë në fokus të saj analizimin e programit të qeverisë “Rama 3”.

 

“Sot, në orën 19:00 në seli do të zhvillojmë mbledhje grupi lidhur me seancën nesër, seancë me tepër rëndësi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.