Subscribe

Demokratet kane vendosur te rikthejnë normalitetin ne marrëdhëniet me parlamentin. Pas dërgimit ne Gjykate Kushtetuese te mandateve te deputeteve socialiste dhe ngritjes se komisionit hetimor per CEZ; opozita i ka cilësuar te përmbushura kushtet e vendosura prej saj. Pas mbledhjes se kryesisë se grupit parlamentar demokrat, nënkryetari i PD Edi Paloka ka lajmëruar se te hënën deputetet e PD do te marrin pjese ne punimet e komisioneve. Rreth 2 muaj me pare Partia Demokratike bojkotoi komisionet dhe bllokoi seancat plenare, duke vendosur si kusht zbatimin e vendimeve te Gjykatës Kushtetuese qe u plotësua nga shumica; ndryshimin e ligjit per dekriminalizimin dhe per komisionet hetimore qe te enjten mazhoranca i rrezoi me vote ne kuvend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *