Subscribe

Për herë të parë pas pushimeve të verës, kryetari i PD-së Lulzim Basha ka mbledhur kryesinë dhe ish deputetët për të diskutuar aksionin opozitar.

 

Në qendër të mbledhjes janë përgatitjet e opozitës jo vetëm për situatën politike, por edhe për betejën e ardhshme zgjedhore.

 

Zgjedhjet parlamentare dhe lokale të parakohshme janë sipas opozitës e vetmja zgjidhje për krizën e për këtë arsye Basha kërkon që strukturat të bëhen gati për betejën elektorale.

 

Një ditë më parë kryetari i PD-së Lulzim Basha mblodhi drejtuesit e degëve. Në këtë takim u vendos që  në PD të ngrihet shtabi qendror elektoral dhe politik.

 

Ndërkohe shtabet do të shtrihen në mënyre piramidale në të gjithë vendin.

 

Nga ana tjetër PD-ja ka vendosur që protestat të spostohen për të shmangur shfokusimin nga çështjet kryesore që janë procesi i integrimit dhe zgjidhja e krizës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *