Nga natyra, njerëzit priren të jenë të paqëndrueshëm dhe ndonjëherë edhe egoistë. Dhe ndërsa ne të gjithë duam të duam dhe të na duan pa kushte, kjo është e vështirë të arrihet. Në një epokë ku dashuria e vërtetë, e pakushtëzuar duket pothuajse e kaluar, ka disa shenja që duan me gjithçka kanë dhe nuk kanë njerëzit e tyre.

Demi
Ata që i përkasin shenjës së Demit janë tepër romantikë. Forca e tyre lëvizëse është dashuria. Edhe pse mund të duken kokëfortë, posesiv dhe pak egoist, është pikërisht kjo kokëfortësi dhe refuzimi për të dështuar që i bën ata të dashurojnë pa kushte. Aftësia e tyre për të mos u dorëzuar i bën ata të mbajnë marrëdhënie gjatë gjithë jetës.

Gaforrja
Për shkak se Gaforret njihen për ndjeshmërinë e tyre, kur bëhet fjalë për dashurinë, ata mund të duken të dobët – por nuk është kështu. Duke qenë romantikë të pashërueshëm, ata duan thellësisht, por nuk bëhen shtytës. Ndryshe nga Demi, Gaforret nuk do t’ju lejojnë t’i bëni ata të duken të vegjël apo budallenj. Ata do të ikin përpara se të ndodhë kjo. Megjithatë, kjo nuk do t’i ndalojë ata që t’ju duan pa kushte nga larg.

Peshqit
Kur bëhet fjalë për dashurinë, Peshqit janë tepër të ndjeshëm, romantikë dhe të lakueshëm. Për ta dashuria nuk është vetëm romantike, por edhe platonike. Ata janë plot dashuri, simpati dhe kujdes për të gjithë në jetën e tyre duke lënë pak për veten e tyre. Por ndërsa kjo mund të jetë një negative për ta, për njerëzit në jetën e tyre është jashtëzakonisht pozitive. Ata do ta kenë të vështirë – madje të pamundur – të largohen nga një lidhje, edhe nëse e dinë se kjo nuk u bën shumë mirë.

/vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *