Autori i dhjetëra këngëve të dashurisë, Alban Skënderaj, sot ka ndarë përmes një postimi dashuritë më të mëdha të jetës së tij.

Në një foto nga oborri i shtëpisë, ai ka postuar Miriamin dhe të dy fëmijët.

Duam, të cilin për herë të parë po e shohim kaq afër qëndron në mes të dy vajzave të familjes, të cilat janë duke e puthur në faqe.

“Pasuria ime”, shkruan Albani krah fotos së familjes së tij të bukur./ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *