Subscribe

Ish-kryetari i Gjykatës Kushtetuese, Bashkim Dedja dhe ish-anëtari Fatos Lulo përfundojnë në Gjykatën e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.

 

SPAK ka dërguar në gjykatë kërkesën për dërgimin në gjyq të çështjes në ngarkim të tyre. Problemet me drejtësinë emrave të njohur të drejtësisë iu hapën për shkak të pasurisë.

 

Ata akuzohen për veprën penale “Refuzimi për deklarimin, mosdeklarimi, fshehja ose deklarimi i rremë i pasurive, interesave privatë të personave të zgjedhur dhe nëpunësve publikë ose i çdo personi tjetër që ka detyrimin ligjor për deklarim”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *