Subscribe

Verona do te jete modeli i Tiranës per menaxhimin dhe pastrimin e mbeturinave urbane. Pas marrëveshjes se nënshkruar ne dhjetor te 2015, kryebashkiaku Erjon Veliaj është takuar me homologun e tij ne Verona, Flavoi Tosi. Ne deklaratën per median kryetari Veliaj theksoi se shpejti Tirana ashtu si Verona do te kete ndërmarrjen e pare publike te pastrimit te kryeqytetit e cila do te shërbejë si model per kompanitë pirvate. Me reformën qe pirtet te nise kete vere Velija premtoj se Tirana do te jete qyteti me i pastër ne Ballkan. Ndërsa kryebashkiaku i Veronës, Flavio Tosi ka shprehur angazhimin per te vijura bashkëpunimin me Tiranën jo vetëm ne fushën e menaxhimit te mbetjeve, por dhe ne sektorë te tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *