Nuk është aspak e lehtë të përshkruash të lindurit në shenjën e Binjakëve, pasi karakteri i tyre i ngjan një thike me dy prresa, por të shoqërohesh me këtë shenjë është kënaqësi pasi për Binjakët, gjysma e gotës është gjithmonë plot dhe për sa kohë të jeni me ta do të ndiheni optimistë. Nuk e ekzagjerojmë aspak nëse themi se të kesh një shok ose shoqe të shenjës së Binjakëve është me të vërtetë fat, dhe Living ju zbulon më poshtë 4 arsyet që do t’ju bindin akoma edhe më shumë për këtë gjë.

 

1.Ka zgjidhjen e duhur për gjithçka: Në ndryshim nga shumë shenja të tjera që mbyten me një pikë ujë, Binjakët kanë gjithmonë një as nën mëngë, më saktë kanë përgjigjen dhe zgjidhjen e duhur për gjithçka. Nuk dorëzohen kurrë përballë vështirësive dhe sfidave, përkundrazi i mirëpresin ato pasi i shohin si një mundësi e mirë për të testuar veten dhe për hir të së vërtetës ia dalin gjithmonë. Sa herë ndjeni që ju ka rënë çatia mbi kokë, mos hezitoni t’u kërkoni këshilla Binjakëve.

 

2.Është gjithmonë shend e verë: Nëse shoqja juaj e ngushtë është Binjakët, harrojeni të jeni ndonjëherë turivarur pasi janë gjithë kohës shend e verë. Janë një nga shenjat më optimiste të horoskopit dhe krijojnë alegri e pozitivitet kudo ku u shkel këmba.

 

3.Di të përshtatet në çdo situatë: Për Binjakët nuk vlejnë arsyetimet ‘’Jo, nuk mundem” apo ‘’Është shumë e vështirë për mua”, pasi ajo përshtatet në çdo situatë. Ajo ndryshon formë njëlloj si një kameleon dhe arrin të adaptohet me të gjithë. Nuk do t’ju bëjë kurrë figurë të keqe para të tjerëve pasi di si të sillet.

 

4.Të bësh pazare me të është qejf i paparë: Ok, të bësh shopping është gjithmonë qejf, por me Binjakët akoma edhe më shumë pasi nuk lodhet aspak duke kërkuar nëpër dyqane, dhënë sugjerime apo provuar veshje të ndryshme. Por, Binjakët janë shumë të mirë edhe për të bërë kompromise për çmimin dhe si për dreq, përfitojnë gjithmonë ulje, fiks siç duan mamatë./Living/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *