Bella Hadid ka realizuar një set fotografik e cila shihet e shndërruar në një aliene, e frymëzuar nga AI për fushatën e fundit të “Heaven by Marc Jacobs”.

 

Në disa foto të këtij seti 26-vjeçarja shihet tullace, si robot me një veshje metalike. Në disa foto të tjera ajo ka pozuar nudo.

 

Pasi rrëfeu për sëmundjen e rëndë, Bella Hadid shfaqet

 

Së fundmi, Bella Hadid ka kaluar një problem të rëndë shëndetësor pasi përmes rrjeteve sociale u ka treguar miliona ndjekësve të saj, se si e kaloi fazën e trajtimit të sëmundjes Lyme.

 

Pasi rrëfeu për sëmundjen e rëndë, Bella Hadid shfaqet

Në fotot e publikuara, ajo shfaqej me tuba dhe fasha në krah, duke iu nënshtruar trajtimit për sëmundjen Lyme dhe e shtrirë në shtrat./Living/

 

Pasi rrëfeu për sëmundjen e rëndë, Bella Hadid shfaqet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *