Mund të mos jetë aspak ide e mirë, të përdoresh gjeneralitetet e një personi të famshëm për të falsifikuar dokumentet.

Eksperienca e një turisteje kolumbiani në Gjermani ka shkuar keq.

29 vjecarja ka kërkuar të përdore një pashaporte amerikanë në një bankë të nivelit të dytë, mirëpo punonjësja e ka kuptuar menjehere që bëhej fjalë për mashtrim. Ajo ka parë që në pashaporte ishte foto e Kim Kardashian dhe jo personi që kishte përballë, pavarësisht ngjashmërive që kishin.

29 vjecarja kolumbiani përfundoi në prangat e policisë gjermane.

Turistes iu sekuestruan edhe dy karta kreditë që gjithashtu rezultuan false.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *