Më 15 qershor do të hapet transporti publik.

Pas më shumë se tre muaj ndërprerje për shkak të pandemisë, Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë bën me dije se rinisja do të bëhet sipas protokollit të miratuar nga Instituti i Shëndetit Publik.

Të gjithë pasagjerët do të duhet të pajisen me maska kirurgjikale, si dhe do të punohet me 70% të kapacitetit të lejuar. Po ashtu, një nga rregullat që duhet zbatuar është edhe ruajtja e distancës fizike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *